Money Back Guarantee

We have a 100 days return policy, not the standard 30 days!

Daily Shipping

Order before 14:00 CET, for same day shipping (Mon-Fri)

Customer Care Advisory

Note we also have free call numbers in 6 countries

Integra-Lean®

Item #01292 150 mg 60 Vegetarian Capsules 1 per serving In stock
28.31
€  28,31
Buy 4 get 10% discount

Supplement Facts

Voedingssupplement   60 vegetarische capsules
     
Dosering: 1 vegetarische capsule    
Hoeveelheid per dosering    % RI
Integra-Lean¨ Afrikaanse Mango (Irvingia gabonensis) merkgebonden extract (zaad) 150 mg *
RI = Referentie Inname/ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid, * geen RI/ADH bepaald
Overige ingrediënten: microkristallijne cellulose, plantaardige cellulose (capsule), plantaardig stearaat, silica.
     
Integra-Lean¨ Irvingia is beschermd door US Patent No. 7.537.790. Andere patenten aangevraagd. IGOB-131¨ merkgebonden extract is een geregistreerd handelsmerk van Gateway Health Alliances, Inc.
     
Gebruik / aanbevolen dagdosis
Neem een (1) capsule tweemaal daags met of zonder voedsel, of zoals aanbevolen door een gezondheidsdeskundige.
     
Aantekening
Dit product is ontworpen om een aantal kritische factoren die betrokken zijn bij leeftijdsgerelateerde gewichtstoename aan te pakken. Degenen die meer calorieën innemen dan de metabolische capaciteit van het lichaam kan gebruiken, zullen geen resultaten zien. Dit is omdat sommige mensen zo veel overtollige calorieën innemen dat het niet uitmaakt hoeveel hun stofwisseling wordt verhoogd, of hoeveel verbetering optreedt in hun bloedsuikerspiegel na de maaltijd en serum triglyceriden niveaus, of met hoeveel jeugdige insulinegevoeligheid en andere lichaamsvet -regulating systemen worden hersteld, ze overweldigen de metabolische capaciteit om deze calorieën te gebruiken. Dit zal resulteren in het opslaan van overtollige calorieën in adipocyten. Men kan niet onbeperkt calorieën innemen en verwachten om vet kwijt te raken door het nemen van drugs, voedingsstoffen en / of hormonen die gewichtsverlies in klinische studies aantonen.
     
Waarschuwingen
BUITEN BEREIK VAN KINDEREN BEWAREN.
DE AANBEVOLEN DAGELIJKSE DOSIS NIET OVERSCHRIJDEN.
Niet kopen als de veiligheidszegel verbroken of beschadigd is.
Bij gebruik van voedingssupplementen is het nodig uw arts hierover te informeren wanneer u een medische behandeling moet ondergaan of zwanger bent dan wel borstvoeding geeft.

Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Een gezonde levensstijl en evenwichtige, bewuste voeding is essentieel voor het behoud van een goede gezondheid. Bewaar dit product goed afgesloten op een droge en koele plek.
 

Show More

Show Less

Reviews

Product reviews are provided for informational purposes only and reflect solely the views and opinions expressed by the contributors and not those of Life Extension. We do not verify or endorse any claims made in these reviews.